Tele2 (tidigare ComHem)

Föreningen har ett avtal med Tele2. Här kommer lite praktisk information från Tele2.

När det gäller avtalen så har ni ett ”grundavtal” som är ett distributions och service avtal. I och med att ni har det så har alla boende ett analogt och ett digitalt grundutbud av tv hemma hos sig.

Ni har även gruppavtal på tjänster hos oss, ni har gruppavtal på bredband 250/50 Mbit och Digital tv 8 Favoriter.

Vad som krävs för att se tv, analog tv behövs ingen box för att se men när det gäller digital tv behöver man en digitalbox eller modul som den boende kan beställa hos vår kundservice. Denna utrustning är gratis för de boende eftersom föreningen har gruppavtal med oss och där ingår utrustning.

När det gäller bredband så behöver man en router, ni har ju ett gruppavtal gällande 250 Mbit så de boende kan ringa vår kundservice och boka den tjänsten och iom det få ett modem skickat till sig. De boende kan ringa 0775-171720 för att få hjälp att boka gruppavtalstjänsterna.

När det gäller andra tjänster som de boende kan boka så finner ni dessa på www.tele2.se eller ring ovan nummer för att få hjälp med vilket abonnemang som passar varje enskild boende.

Eftersom ni har gruppavtal på digital tv och bredband så har de boende en uppgraderingsrabatt om de vill teckna ett större abonnemang än vad gruppavtalet avser, när det gäller tv är uppgraderingsrabatten 150 kr och när det gäller bredband är uppgraderingsrabatten 399 kr.

Vi har inget infoblad men de boende som behöver teknisk support etc kan ringa 90222 och kommer då till vår kundservice.

När det gäller gruppavtal som föreningen har och att teckna tjänster så kan de boende ringa 0775-171720.

Uppdaterad 2023-09-24